<![CDATA[Győr Megyei Jogú Város Honlapja]]> http://www.gyor.hu/ hu Wed, 16 Jan 2019 10:40:00 +0100 10 <![CDATA[A projektről]]> http://innovacio.gyor.hu/article/a_projektrol_16.html?rss  

A kedvezményezett neve:

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

A projekt címe:

Kulturális rendezvények infrastrukturális hátterének fejlesztése Győrben

A szerződött támogatás összege:

1 499 500 000 Ft

 

A támogatás mértéke (%-ban):

100%

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt általános célja a térségbe látogató turisták számának, illetve az itt eltöltött időnek, az igénybe vett szolgáltatásoknak, végső soron a turisztika árbevételének a növelése. Közvetlen és kiemelt célkitűzése pedig Győr történelmi belvárosának kül- és beltéri kulturális és örökségi értékeinek, helyszíneinek hasznosítása magas színvonalú kulturális rendezvények, fesztiválok infrastrukturális hátterének fejlesztésével. Stratégiai célként fogalmazható meg hosszú távon, az idegenforgalmi mutatók javítása mellett, a lakosság komfortérzetének növelése, a lakóhelyhez való kötődés, a helyben maradás elősegítése. A rendezvények infrastrukturális hátterének fejlesztésével egyrészt a fejlesztett rendezvényeknek magasabb lesz az élvezeti értéke, és elérhető a vásárlók magasabb, jobb színvonalú kiszolgálása, másrészt a városi rendezvények függetlenedni tudnak a külső piaci szolgáltatóktól. A projekt megvalósításával egy olyan turisztikai termék létrehozása a cél, amely egyediségével és magas színvonalával Győr kiemelkedő vonzerejévé válik. A létrehozni kívánt turisztikai termék neve: „Egy város, ezer élmény – Kultúra”. Győr turisztikai kínálatának zászlóshajó-fesztiváljai egy teljes naptári évet ölelnek fel, egész éves kikapcsolódást nyújtanak a környékbeli lakosságnak, valamint a városba látogató hazai és külföldi turistáknak egyaránt. A fejleszteni kívánt turisztikai terméket az alábbi rendezvények alkotják: Győri Tavaszi Fesztivál, Magyar Táncfesztivál, Szent László Napok, Győri Legendák Napja, Barokk Esküvő, Győri Könyvszalon, Magyar Hagyományok Fesztiválja - Győri Pálinkafesztivál, Győri Bornapok, Bor-, Borlovag és Gasztronómiai Fesztivál, Győrkőcfesztivál, Advent Győrben, Barokk Bál.

A projekt tervezett befejezési dátuma:

2019. december 31.

A projekt azonosító száma:

TOP-6.1.4-15-GY1-2016-00001

 

 

]]>
Thu, 13 Dec 2018 10:30:00 +0100 Kulturális rendezvények infrastrukturális hátterének fejlesztése Győrben
<![CDATA[A projekt eszközeinek felhasználása]]> http://innovacio.gyor.hu/article/a_projekt_eszkozeinek_felhasznalasa.html?rss A „Kulturális rendezvények infrastrukturális hátterének fejlesztése Győrben” című,TOP-6.1.4-15-GY1-2016-00001 azonosító számú projekt Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Győr Projekt Kft. konzorciumi együttműködésével valósul meg. A két konzorciumi partner a már több évtizedes múlttal rendelkező győri kulturális rendezvényeket egy programsorozatként kívánja újraértelmezni és magasabb színvonalú rendezvénysorozattá fejleszteni „Egy város, ezer élmény − Kultúra” név alatt.

]]>
Wed, 16 Jan 2019 10:40:00 +0100 Kulturális rendezvények infrastrukturális hátterének fejlesztése Győrben
<![CDATA[„Mesés” Advent]]> http://innovacio.gyor.hu/article/meses_advent.html?rss Megújult fényjátékkal, a Dunakapu téri korcsolyapályával, különleges díszvilágítással, meghitt adventi programokkal várja a Karácsonyra készülődőket a város. Megjelent a Győri Meséskönyvem adventi különszáma is, amellyel a gyerekek megismerhetik az ünnepre készülő várost, és maguk is elkészíthetik ajándékaikat…

]]>
Tue, 21 Nov 2017 12:43:00 +0100 Kulturális rendezvények infrastrukturális hátterének fejlesztése Győrben
<![CDATA[A kulturális rendezvények infrastrukturális hátterét fejlesztik Győrben]]> http://innovacio.gyor.hu/article/a_kulturalis_rendezvenyek_infrastrukturalis_hatteret_fejlesztik_gyorben.html?rss Egy újabb sikeres önkormányzati pályázat révén valósulhat meg az eszközbeszerzés, amely a város magas színvonalú kulturális és fesztiváléletét fejleszti tovább az „Egy város, ezer élmény – Kultúra” elnevezésű turisztikai termék keretében.

]]>
Fri, 31 Mar 2017 09:43:00 +0200 Kulturális rendezvények infrastrukturális hátterének fejlesztése Győrben